Over mij

Enthousiast, betrokken en ervaren
Ik ben Masja Notenboom, een enthousiaste en betrokken zelfstandige research consultant met ruim 10 jaar onderzoekservaring en een achtergrond als industrieel ontwerper. In 2014 ben ik gestart als ZZP-er. Van 2006 tot 2014 heb ik 8 jaar werkervaring opgedaan als (senior) projectleider bij Ferro Explore!, een kwalitatief onderzoeksbureau in Amsterdam. Daarvoor heb ik 3 jaar als zelfstandig onderzoeker en ontwerper gewerkt onder de naam ToUse | User centered research and design.

Mijn uitgebreide ervaring als onderzoeker en projectleider zorgt ervoor dat ik een hoge mate van kwaliteit kan leveren binnen beperkte tijd en resultaten van een onderzoek in een breder perspectief kan plaatsen. Door mijn achtergrond als industrieel ontwerper ben ik bovendien in staat om vanuit de onderzoeksresultaten mee te denken over mogelijke vervolgstappen.

IMG_5578Als lid van de MOA onderschrijf ik hun gedragscodes bijvoorbeeld op het gebied van privacyrechten van deelnemers Lid van MOA 2011 100pxen geheimhouding van bedrijfsgegevens. Ook maak ik gebruik van hun leveringsvoorwaarden (Leveringsvoorwaarden-MOA-2010).

Netwerk
Mijn uitgebreide netwerk van onderzoekers, ontwerpers en marketing- en communicatiespecialisten zorgt ervoor dat ik u als zelfstandige de continuïteit kan bieden die u van een bureau gewend bent en u verder op weg kan helpen bij de realisatie van uw ideeën. Voor het uitvoeren van veldwerk beschik ik over een uitgebreid netwerk van selectiebureaus en onderzoeksfaciliteiten.

Save

Save

Save

Save

Save